Buskruit met Muisjes: het zwangerschapsboek van nu!

Buskruit met muisjes: niet zomaar een doorsnee zelfhulpboek voor zwangere vrouwen. Het is een boek met eerlijke verhalen, op een luchtige manier geschreven met af en toe een knipoog. Leuk voor vrouwen én mannen.  Neem bijvoorbeeld de tip om appelstroop in een zakje in de vriezer te leggen. Dat blijft kneedbaar en dus ideaal om te gebruiken als je eh…’onderkantje’ er niet meer zo florissant bij ligt. Het boek is geschreven door drie vriendinnen, alledrie moeder, met de bedoeling om moeders door de laatste weken van de zwangerschap en de eerste onzekere maanden met de baby te helpen. Buskruit met muisjes ligt nu in de winkels voor €19,95.

Lees ook:Kinderen bezorgen moeders…nieuwe vriendinnen!
Lees ook:Keizersnee verre van zaligmakend…
Lees ook:Vier weken langer zwangerschapsverlof Nederlandse vrouwen?
Lees ook:Maak contact met je baby door zwangerschapsyoga
Lees ook:O JEE ADHD! in de klas

1 Reacties // Reageer

One thought on “Buskruit met Muisjes: het zwangerschapsboek van nu!

  1. Nanda de Jager

    Waanzinning leuk en handig boek, heb het net gekocht, super echt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>