Vlieg in vier minuten door een zwangerschap heen!

Kijk eens wat een leuk filmpje! In vier minuten tijd flits je door een zwangerschap heen! En wat een gave uitwerking. Het vraagt wat inspanning van je man, maar het is naast de prestatie die wij tijdens een zwangerschap en een bevalling leveren een schijntje. Dus kijk hem lief aan en vraag of ie ook zoiets moois voor jou maakt als je zwanger bent. Het is het minste dat hij kan doen…

Lees ook:Nieuwe site voor zwangere vrouwen online
Lees ook:Fit tijdens en na je zwangerschap, met deze DVD’s!
Lees ook:Je zwangerschapskilo’s ontrafeld
Lees ook:Sporten tijdens de zwangerschap? Dat durven veel vrouwen niet!
Lees ook:23-jarige bevalt van vijfling…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>