Waarom een hond goed is voor zwangere vrouwen

Uit onderzoek onder 11.000 zwangere vrouwen blijkt dat hondenbezitters meer bewegen. Zij komen vaker aan de aanbevolen dagelijkse 30 minuten beweging: met andere woorden, neem met de bevruchtig meteen een hond als je die niet al hebt. Want eerder onderzoek wees uit dat overgewicht tijdens de zwangerschap niet goed is voor de gezondheid van moeder en baby. Het kan tot een lastige bevalling en een te zwaar kind leiden. Zwangere vrouwen krijgen dan ook het advies hun gewicht binnen de perken te houden en te bewegen, bijvoorbeeld door te wandelen of zwemmen.

Lees ook:Sporten tijdens de zwangerschap? Dat durven veel vrouwen niet!
Lees ook:Licht sporten tijdens zwangerschap geeft slanke baby
Lees ook:Lekker blijven bewegen tot het eind van je zwangerschap
Lees ook:Zwangerschapsverlof maakt niks uit
Lees ook:Eet nou niet voor twee als je zwanger bent…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>