Echte Nederlandse zwangere modellen gezocht

Cake lingerie roept vrouwen die in verwachting zijn of borstvoeding geven op, om zich met hun trotse babybuik of kleine kindje op hun mooist in lingerie te laten fotograferen, lees ik net in De Telegraaf. Nou, dan is dat ook hier een vermelding waard. Want als ergens zwangere of net bevallen vrouwen komen, dan is het hier wel!

“Omdat Cake Lingerie ook in Nederland een warme ontvangst heeft gekregen, gaan we ook hier op zoek naar ‘Real Mums’. Onze thuisbasis is echter Australië, dus voor de Nederlandse Cake Lingerie Contest werken we samen met de gespecialiseerde webwinkel lingerievoortwee.nl” vertelt Tracey Montford. “De competitie start begin november en al medio januari 2011 zullen de nieuwe “Real Dutch Mums” bekend zijn. Zij zijn in mijn ogen de nieuwe en echte lingerie role models voor alle andere vrouwen die een kindje krijgen”.

Kijk voor meer informatie over de contest op www.lingerievoortwee.nl/cakecontest.

Lees ook:En dit is de allermooiste voedingsbeha!
Lees ook:Trend: een geslacht-onthullingsfeest voor je baby!
Lees ook:Carriwell start campagne voor echte moeders
Lees ook:Alleenstaande moeders voor datingprogramma gezocht
Lees ook:Award voor zwangerschapslingerie Marlies Dekkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>