Als je heel graag een zoon (of juist een dochter) wilt…

Wat wilde ik graag een dochter… Ik schreef er zelfs een artikel over voor Linda. magazine. En ik kreeg d’r! Samen met opmerkingen dat ik een gezond kind zou moeten verlangen, niet een bepaald geslacht. Alsof ik dat niet boven alles stelde! Maar ik wilde, als meisjesmeisje, gewoon naast onze zoon nog een dochter! Dit onderwerp blijft de gemoederen bezig houden. Nu is er op De Telegraaf weer een discussie bezig waar je aan kunt deelnemen. Dus mocht je er een mening over hebben en deze willen ventileren, dan kan dat hier!

Lees ook:Ben je een slechte moeder als je je kind geen borstvoeding geeft?
Lees ook:Wat kost het sporten van uw kind?
Lees ook:De beste tips om je kind zo snel mogelijk te leren fietsen
Lees ook:Eredivisie voetbalkaartjes Plus houden veel kinderen bezig
Lees ook:Rollebollende politiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>