De ontzwanger-snel-top-10!

Negen maanden loop je als een dikke koe rond. En als je kind eruit is, duurt het nog een flinke tijd voor je weer helemaal de oude bent. Ontzwanger neemt volgens het praatje wel negen maanden in beslag. Hoe dit proces te versnellen? (Want het is toch wel heel fijn je eigen lijf weer in de spiegel te zien…) Lees hier handige ontzwangertips. En heel veel succes ermee!

Lees ook:Zo maak je je kind nog sneller zindelijk!
Lees ook:Tips om wagenziekte te voorkomen
Lees ook:Je kunt als kind maar beter niet in Rotterdam wonen…
Lees ook:Kinderen slecht voor huwelijk
Lees ook:Zomerkinderen sterker en langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>