Koop je Negen Maanden Beurs kaartje online met korting

Nog ruim een week en dan kunnen alle zwangeren, moeders van zwangeren of vrouwen die net bevallen zijn hun hart weer ophalen op de Negen Maanden Beurs. De kans is klein dat je ergens anders zoveel dikke buiken rond ziet lopen als in de periode van 13 tot en met 17 februari de Rai. Als je nu al je kaartje op internet koopt, scheelt je dat 4 euro. En da's mooi meegenomen!

Lees ook:Negen-maanden-beurs deze week!
Lees ook:Combinatietest voor zwangeren kan stukken nauwkeuriger
Lees ook:Online vragen stellen over zwanger zijn en direct advies krijgen
Lees ook:Baby garandeert zorg
Lees ook:Postnatale depressie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>