Leg het leven van je kind vast, en plak je een versuffing

Zojuist arriveerde mijn fotobestelling. Ik fotografeer me helemaal suf. De ellende van de digitale camera vind ik toch wel dat de foto’s bij veel mensen alleen op de pc blijven staan. Op de vraag ‘heb je foto’s', troont tegenwoordig iedereen je mee naar de ruimte waar de pc staat, of je mag staren naar een onduidelijk beeld op een telefoon. Ik was driftig aan het plakken. Met de nadruk op ‘was’. Want met zo’n 150 foto’s die nog geplakt moeten worden en de zojuist geleverde bestelling van 450 foto’s kun je stellen dat ik wat achterloop…

Ik loop anderhalf jaar achter met plakken voor mijn dochter, en de laatste foto’s die ik inplakte van mijn zoon dateren ook al weer van een jaar of drie terug. Een beetje triest is het wel. Ik kan alleen maar hopen dat de drang om ze in te plakken blijft en dat ik nog weet wat nou precies wanneer plaats vond. Maar gelukkig kan de pc je daar weer bij helpen.

Dus dat wordt plakken de komende dagen. Of weken… Pfff… de moed zinkt me nu al in de schoenen. Wat doen jullie? Plakken of lekker laten staan op je pc?

Stuur ons je leukste kinderfoto toe, en misschien staat jou zoon of dochter binnenkort op kinderspul!

Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:Behang van Pimpelmees in Wonen bijlage van De Telegraaf!
Lees ook:Het stralende middelpunt op je eigen uitnodiging
Lees ook:Geef je op voor de VintyModel Look 2014!
Lees ook:Cool: je bevalling laten vastleggen door een professioneel fotograaf

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Leg het leven van je kind vast, en plak je een versuffing

 1. Pauline

  Misschien is een digitaal foto album een idee? Direct vanaf de pc een album opmaken en laten drukken. Plakken heeft ook wel iets hoor, maar 450 foto’s kan even duren.

  Ik werk al tijdje met digitale trouwalbums en dat bevalt mij goed. Ik geloof dat ik nog nooit een album heb geplakt….

    /   Reply  / 
 2. Rolf

  Probeer eens met Fotovoordelig.nl
  Daar hoef je geen software te installeren en kun je meteen aan de slag. Leuk is dat je je foto’s eerst uploadt waardoor je gemakkelijk samen op vanuit verschillende lokaties fotoboeken kunt maken. Leuk voor een kraamfeest!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>