Plaswekker als redding voor bedplassen?

Bedplassen: een probleem waar veel kinderen (en dus ook ouders) problemen mee hebben. En hoewel het in het begin nog vooral irritant is, kan het op latere leeftijd voor een steeds groter probleem zorgen. Snel aanpakken dus! Op gezondheidsplein.nl staat een uitgebreid item over bedplassen. Hier staat ook informatie in over de zogenaamde plaswekker: iets wat misschien wel de redding kan zijn. Succes!

Lees ook:Urifoon: plaswekkers met training tegen bedplassen
Lees ook:Bedplassen
Lees ook:Doorbraak in onderzoek naar bedplassen?
Lees ook:Zindelijk worden en bedplassen
Lees ook:Wat je kind al kan (deel 2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>