Happy Feet: trauma door pinguins

Vandaag was ons zoontje Wouter (5) met vriendje Nick (ook 5) en zijn mama mee naar de film. Het werd Happy Feet, heel onschuldig zou je denken. Maar niet in de Imax-zaal met Dolby-Surround. Orka's hadden de angst flink aangewakkerd en mijn altijd zo dappere mannetje (zelden tot nooit bang voor iets) was op de schoot bij Nicks mama gekropen. 'Ik wil naar huis!!!' We hadden misschien toch moeten wachten totdat ze echt zes waren. Vaak besef je je niet hoe eng ook een tekenfilm kan zijn voor kinderen. Gelukkig was de paniek van korte duur en ligt hij nu heerlijk te dromen… (over pinguins).

Lees ook:Op de grasmaaier
Lees ook:Wat als je kind heimwee heeft? Enkele handige tips!
Lees ook:Alleenstaande moeders voor datingprogramma gezocht
Lees ook:Wat je kind al kan (deel 3)
Lees ook:Luxe kamperen met Keycamp (vlakbij Dinseyland!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>