Win een door Erik van der Hoff gesigneerd kinderpakket van Kleine Klaas

*De aanmeldingen waren overweldigend! De eerste vijf inzendingen hebben een prijs gewonnen. P. Broerse, C. Frieswijk, J. de Vink, J. Hendrikx en A. Welink ontvangen binnenkort het Kleine Klaas-pakket thuis! Gefeliciteerd! Mensen die alsnog de avonturen van Kleine Klaas willen meebeleven kunnen onderaan de tekst de verkoopadressen en website vinden. En blijf kinderspul.blog.nl bezoeken, misschien binnenkort meer leuke wedstrijden!*

Erik van der Hoff, onder meer bekend als tv-presentator is de medebedenker van ‘Kleine Klaas’. Kleine Klaas is te zien op Nickelodeon en zijn avonturen zijn nu op DVD en in boekvorm verkrijgbaar. U maakt hier, op kinderspul.blog.nl kans om een van de vijf gesigneerde ‘Kleine Klaas pakketten’ (boekje/dvd/t-shirt) te winnen. Hoe? Door een mail te sturen naar *inzenden niet meer mogelijk* De eerste vijf inzendingen winnen het pakket! Zo simpel kan het zijn.

Erik en zijn vrienden Michel Taanman (decorontwerper en schrijver) en Erik Nieuwenhuis (illustrator onder de naam Oirik), bedachten voor de tv zender Nickelodeon (Nick Jr) ‘de avonturen van de Kleine Klaas’. De verhalen van Sinterklaas als klein jongetje samen met zijn allerbeste vriend Pedro en zijn ezeltje Afrigo. We volgen ze van verkleedkist, en stoomboot tot de rijmpjes met oma. Klaas ontwikkelt zich tot een ware Sint via de mooiste avonturen. Afgelopen jaar maakten ze van deze ‘nieuwe held’ korte animatie filmpjes. Gegrepen door de ontroerende mannetjes en de kracht van de avonturen ontstond het idee om de verhalen uit te geven in boekvorm en op DVD. Vanaf oktober zijn de eerste 2 verhalen van Kleine Klaas in een omkeerboekje verkrijgbaar, zo ook de DVD met 10 verhaaltjes en een leuke muziekclip waar de kinderen mee kunnen zingen. Detitel song van Kleine klaas geschreven door Erik van de hoff is ingespeeld door Fluitsma en van Tijn en Eriks broer Andre van der hoff . Het isbn van het boek is 90-810925-10 en de verkoopadressen zijn Bruna,Ako,Music store én www.boekanouk.nl.

Lees ook:Win 5x Mia’s Puppyhuis van LEGO FRIENDS!
Lees ook:Silt and Living: wat een feestelijke online shop!
Lees ook:Win kaartjes voor de muzikale theatervoorstelling Otje!
Lees ook:Kruippakje baby gebruiken als dweil voor de vloer
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Win een door Erik van der Hoff gesigneerd kinderpakket van Kleine Klaas

 1. gea veurink

  kleine klaas pakket

    /   Reply  / 
  1. klaas veurink

   he hallo zus,,
   ik ben toch jou grote broer,,
   dat had jij niet verwacht he,
   dat ik jou hier zou vinden he,
   nou ik wacht wel af wat het wordt
   ik ben toch zeker geen kleine KLAAS meer
   na ruim 52 jaar,, de groetjes
   je GROTE BROER klaas,,

     /   Reply  / 
 2. An smits

  kleine klaas pakket

    /   Reply  / 
 3. e. tuijn

  kleine klaas pakket

    /   Reply  / 
 4. Anne

  Leuk hoor!!!!

    /   Reply  / 
 5. Ron Weening

  Kleine Klaas, Sinterklaas???

    /   Reply  / 
 6. Latashia Fraley

  Finally, found what I was on the lookout for! I am undoubtedly having fun with reading each little bit of it. Happy I stumbled onto this article Win een door Erik van der Hoff gesigneerd kinderpakket van Kleine Klaas | Kinderspul! I have you bookmarked to check out new articles you post.

    /   Reply  / 
 7. Larry Duntz

  Win een door Erik van der Hoff gesigneerd kinderpakket van Kleine Klaas | Kinderspul was a good article, thank you for sharing this enlightening news. It is always nice when you can not solely be informed, but additionally be entertained! I’ll visit your weblog regularly for the most recent articles.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>