Opvoedvaardigheden

Laatst was ik samen met gezin en gasten bij een typsich toeristische attractie: het miljoenenlijntje, de stoomtrein tussen Schin op Geul en Kerkrade. Een attractie, niet alleen vanwege het oude treintje en de stationnetjes en het soms prachtige uitzicht. Maar ook vanwege alle gezinnen die zich daarin begeven, hun gedrag en de opvoedvaardigheden van de ouders.

Zoals op het station: een kindje van drie jaar liep wat verdwaasd en bijna paniekerig rond, op zoek naar de benen van haar vader in het oerwoud van al die grote en kleine mensenbenen die ze zag. Opeens hoorde ik een vader schreeuwen: Chantal, kóm verdomme híer, ik heb je vandaag al dríe keer gewaarschuwd!!! Alle blikken richtten zich op deze vader en het kindje. En zagen hoe het kindje in huilen uitbarstte: Ik kon je niet vinden…

Lees ook:Prachtige reactie kleine meid op vader zonder baard
Lees ook:Oudere vaders gezocht
Lees ook:Anouk zingt ‘Klap eens in je handjes’ voor baby Sion
Lees ook:Ik zoek met spoed een alleenstaande vader!
Lees ook:Eerste vijf maanden van je baby zijn leuk, maar daarna…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>