Verpleegkundige wordt verrast door al ‘haar’ baby’s!

Maak kennis met Renee Hendrix, al 33 jaar verpleegkundige op de afdeling neonatologie. In het ziekenhuis in de Amerikaanse staat Georgia heeft ze vele te vroeg geboren baby’s verzorgd. Patiënten vonden het tijd om de verpleegster voor al haar hulp in het zonnetje te zetten. De verpleegster werd door zakdoekenmerk Kleenex gevraagd mee te werken aan een speciale reclamecampagne. In een filmpje vertelt de vrouw over haar werk. De keerzijde hiervan vindt ze dat er achteraf weinig contact is met haar voormalige patiëntjes. Maar het belangrijkste vindt ze de goede zorg voor de baby’s. „Ik behandel patiënten zoals ik wil dat mensen mijn kinderen behandelen, als ik er niet ben. Dat is het belangrijkste.”  En dan… Nou, kijk zelf maar. Enne…zorg dat je een zakdoek in de aanslag hebt!

Lees ook:Digitaal Eczeem Centrum voor kinderen geopend
Lees ook:Meer dan de helft ouders smeert kinderen niet in
Lees ook:Botox om kwijlen kinderen met hersenbeschadiging tegen te gaan
Lees ook:Narcose bij kinderen veilig
Lees ook:Werk en zorg voor kinderen meestal prima te combineren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>