Honkbalspeler laat dochtertje met leukemie eerste bal gooien

Oh, ik hou toch zo van Amerika… En wel om dit soort dingen. Zie hier de dochter van de Amerikaanse honkbalspeler Mike Aviles van de Cleveland Indians kreeg in mei te horen dat ze leukemie had. Inmiddels is Adriana is zo goed als genezen van de ziekte. Mike liet de afgelopen maanden enkele wedstrijden aan zich voorbij gaan, om dicht bij zijn familie te kunnen zijn. Om hem en zijn dochtertje een hart onder de riem te steken, kwamen zijn ploeggenoten met een prachtig gebaar: ze schoren massaal hun hoofden kaal. En papa deed zijn meisje nog een belofte. Als ze voldoende hersteld zou zijn, mocht ze de eerste bal werpen tijdens een wedstrijd van de Indians. Pak je zakdoek er maar bij!

Lees ook:Moeder start petitie voor haarloze barbie
Lees ook:Kaal meisje maakt ontzettend dapper filmpje over pesten
Lees ook:Villa Pinedo eerste online platform voor kids gescheiden ouders
Lees ook:Baby met twee hoofden in Brazilië geboren
Lees ook:Laat kinderen gewoon die halve finale zien vanavond!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>