Timelapse: zie een meisje in 4 minuten van 0 naar 14 jaar groeien

Dit is echt te leuk en ook zoooo veel werk! Ik ben er jaloers op. Wat ik altijd doe is ieder jaar een foto van mijn kinderen maken op een verjaardag die ik vervolgens aan een lang lint bevestig en op hun verjaardag ophang. Het begint een beetje magertjes, maar het is nu, mijn oudste is 13 en mij middelste is 9, een heel leuke slinger geworden, waar ik echt van kan genieten. Maar ja…dit filmpje is natuurlijk wel categorie ‘baas boven baas’.

Lees ook:Op bijzondermooi.nl vind je bijzonder mooie dingen!
Lees ook:Wat een gave opbergbox van mooiedozen.be!
Lees ook:Maak kans op een rol in de nieuwe videoclip van K3!
Lees ook:Dress like Flo: ik like het zo!
Lees ook:Kijk uit met schoonmaakmiddelen en kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>