Opvallend en ontroerend 911-gesprek van 5-jarig meisje

Stel je bent vijf jaar oud en je vader krijgt het ineens zo benauwd dat hij nog wel 911 heeft kunnen bellen, maar de persoon aan de andere kant van de lijn niet meer te woord kan staan. Wat doe je dan? Dan neem je het gesprek over en zorg je voor een ontroerend gesprek. Want dit kleine meisje Savannah maakte zich niet alleen zorgen om haar vader…maar ook om wat ze aan had als de ambulanceverpleegkundigen zouden komen. Te lief!

Lees ook:Verhaal van het meisje dat iet kon wachten gaat de hele wereld over
Lees ook:Papa geeft zieke dochter prachtige peptalk
Lees ook:Kinderen willen dat ouders veel tijd met ze doorbrengen
Lees ook:Meisje knuffelt bullterriĆ«r ‘dood’…
Lees ook:Vaders pakken hun aandeel niet -opinie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>