Kind rijdt op trapautootje de snelweg op…

Dat je je kinderen geen seconde uit het oog kunt verliezen, bewijst dit filmpje uit Rio de Janeiro. Daarin is te zien hoe een jongen met een plastic trapmotor de snelweg is opgereden. De automobilisten konden de jongen van acht nog net ontwijken. Op beelden is te zien dat hij daarna naar de middenberm slingerde, bijna omviel en vervolgens lopend met het stuk speelgoed in zijn handen de weg verliet. Afschuwelijk gewoon! Lokale journalisten hebben de jongen uit de beelden weten op te sporen. Hij vertelde aan hen dat hij het wel een ‘cool’ idee vond om de snelweg op te gaan en dat hij helemaal niet bang was. Misschien moeten zijn ouders even een hartig woordje met deze kleine man wisselen! Waaghals!

Lees ook:Spaans kind door staat op dieet gezet
Lees ook:Te veel fijnstof in 115 basisscholen
Lees ook:Leren lezen
Lees ook:Zo krijg je wél te horen hoe je kinderen het op school hadden…
Lees ook:Deel het eerste woordje van jouw kind op Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>