Babybuik Yolanthe in beeld

Nou, schaam, schaam; we hebben allemaal veel te vroeg geoordeeld. Het waren geen fillers, het was geen slechte belichting en het was ook geen andere cosmetische ingreep. Yolanthe had een andere look door de hormonen. En daar is ze nu toch zwanger door geworden, dus eind goed, als goed. En nu het hoge woord eruit is en Nederland weer beetje bij beetje geluiden laat horen waaruit blijkt dat ze het allemaal zo rot niet bedoelden, krijgen we een foto van de dikke babybuik te zien. En dat is natuurlijk waar we allemaal stiekem een beetje op hoopten. Zus Xelly plaatste ‘m op Instagram!

Lees ook:Tip: niet spraytannen voor je borstvoeding geeft!
Lees ook:Zwangere vrouwen: heb géén angst voor wat dan ook!
Lees ook:iCentre Nederland maakt slechte 1 aprilgrap basisschool goed
Lees ook:Lieke van Lexmond: kind in draagzak op de fiets, onverantwoord?
Lees ook:Schandalig! Nederland telt 12.000 levensgevaarlijk dikke kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>