Room Seven: Robots en sprookjes!

Voor het najaar van 2015 biedt Room Seven een mooie en kleurrijke collectie aan, met een klassieke Franse twist. Geweldige jurken zijn gecombineerd met fijn gebreide vestjes in effen kleuren en met vestjes met stoere jacquard motieven. De functionele, comfortabele en warme jassen en jacks zijn rijk gedetailleerd met prachtige prints, zowel van buiten als van binnen. Fantastische T-shirts en jersey jurkjes met verhalende all-over-prints completeren deze super collectie. Najaar 2015 introduceert Room Seven haar eerste collectie beddengoed en tassen die gedurende een jaar uit voorraad te bestellen is. Uiteraard blijven de hoge kwaliteit van de uitwerking en detaillering van de collecties ongewijzigd. Voor jongens gaan de thema’s over robots en over het gaan naar de maan, voor meisjes gaan de thema’s over sprookjes en over een reis door een magisch bos, waar je lieve hertjes, foxy vossen en slapende prinsesjes zult aantreffen!

Over Room Seven:
Room Seven heeft zich op unieke gespecialiseerd in kleurrijk kinderbeddengoed, nachtkleding en kinder(kamer)accessoires. Het merk is opgericht in 1995 en sinds 2005 brengt Room Seven ook kinderkleding. Daarnaast ontwerpt en werkt Room Seven nauw samen met haar licentiepartners die haar Room Seven behang-, bed&bad- en serviescollecties distribueren.

Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!
Lees ook:Room Seven scoort dit voorjaar
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Kijk eens hoe leuk Room Seven weer is
Lees ook:Kledinmerk Mim-Pi heeft zich laten inspireren door oma!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>