Ymre Stiekema ‘rent’ dochter in Bugaboo door het park

Kijk eens moeders? Deze graatmagerheid horen jullie te hebben! Lekker achter je kinderwagen rennen, in wat tot voor kort nog gewoon ‘ondergoed’ heette. Model Ymre Stiekema geeft het goede voorbeeld. Maar zeg nog eens eerlijk… Wat als jullie op deze manier aan zouden komen rennen bij school? Of gezien zouden worden in het dorp? En dan met dit lichaam? Dan ben je toch zonder enige vorm van twijfel ‘the talk of the town’? Wat een belachelijkheid zeg! Maar…free publicity voor Bugaboo! En daar was het natuurlijk ook een beetje om te doen.

Lees ook:Moeder en dochter zingen Frozen in auto (filmpje)
Lees ook:Customize je Bugaboo met een kap van Babyhood
Lees ook:Moeders herkennen poepluier eigen kind feilloos
Lees ook:Met je dochter kleding ontwerpen bij Little Stylist
Lees ook:Een kind een glas fris per week? 60% meer kans op overgewicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>