Liefdesbaby voor 42-jarige Trijntje Oosterhuis in aantocht!

In de categorie ‘onverwachte berichten’: Trijntje Oosterhuis is zwanger. De 42-jarige zangeres verwacht in december een kindje met haar vriend Alvin Lewis. Door de zwangerschap verplaatst de zangeres haar clubtour en heeft ze haar optreden in de Heineken Music Hall eind dit jaar afgezegd. “Ik verheug me heel erg op deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga”, reageert de zangeres op de site van haar management. “In februari betreed ik gewoon weer het podium van de Ziggodome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook erg naar uitkijk.” Wow, nog een liefdesbaby dus. Het is haar van harte gegund!
De Songfestivaldiva heeft al twee zoontjes, Jonas (10) en Marijn (8) met haar ex-man Sander van den Eeden. Ook Alvin heeft al een kind uit een vorige relatie, zoon Eljah (7).

Lees ook:Dochtertje Trijntje Oosterhuis heet Maël Joni Ronde
Lees ook:Nieuw kinderprogramma bij RTL: Keets Vlog!
Lees ook:Alvin and the chipmunks terug van weggeweest
Lees ook:K3 Kathleen blijft voor kinderen zingen en krijgt eigen programma
Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>