17 maanden en nu al een van de best geklede Britse mannen…

Die kleine prins George… Hij is door het Britse blad GQ Magazine uitgeroepen tot één van de bestgeklede Britse mannen van 2015. Die titel mag hij alvast in zijn zak steken! De baby staat op de 49e plek in de top 50. Zijn opa, prins Charles, is op de zevende plaats in de lijst terug te vinden. “Prins George is hard op weg om de best geklede man van Engeland te worden”, aldus Lanvin-ontwerper Alber Elbaz. Wat een vooruitzicht! Volgens het blad is het met een moeder als Kate Middleton niet vreemd dat de jonge prins in de lijst staat. Zo werd de hertogin van Cambridge onlangs door het Britse volk nog uitgeroepen tot stijlvolste vrouw van 2014. Kleertjes die de peuter in het openbaar draagt is in Groot-Brittannië meestal direct uitverkocht. Zo was de deken waarin hij kort na zijn geboorte het ziekenhuis werd uitgedragen binnen 48 uur niet meer verkrijgbaar. Ook het pakje dat hij droeg op zijn eerste verjaardag en de kleding die hij droeg tijdens een staatsbezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland waren direct uitverkocht.

En vinden wij het mooi? Ik niet echt eerlijk gezegd… Ik vind het een beetje tuttig allemaal!

Lees ook:George en William populaire babynamen
Lees ook:Zie hier de favoriete babynamen van de Engelsen!
Lees ook:Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittannië
Lees ook:Middelste kind Victoria en David Beckham op lijst best geklede mannen
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>