Blij babynieuws: Doutzen Kroes’ dochter is geboren!

Myllena Mae, zo heet ze. Het kleine meisje van Doutzen Kroes en Sunnery James heeft deze warme week uitgekozen om geboren te worden. Wat een feest. Het gaat goed met moeder en dochter en de eerste beelden zijn binnen. Het ziet er allemaal dolgelukkig uit. Doutzen zit er al weer fris en vrolijk bij: om jaloers op te worden! Heel veel geluk gewenst allevier!

Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:Kijk nou: de kersverse baby van Nick (van Simon)
Lees ook:Tooske en Bastiaan bevallen van baby Leentje
Lees ook:Behang van Pimpelmees in Wonen bijlage van De Telegraaf!
Lees ook:Baby voor Doutzen Kroes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>