Groot gezin Shakira in aantocht: tweede baby onderweg!

Babynieuws! Niemand minder dan Shakira zou opnieuw zwanger zijn. De Colombiaanse zangeres en profvoetballer Gerard Piqué hebben al een zoontje. Milan werd in januari 2013 geboren. Het stel leerde elkaar in 2010 kennen tijdens de opnames van de videoclip voor het WK-lied Waka Waka (This Time For Africa). Shakira heeft al eerder laten weten dat ze graag een groot gezin wil. Op Facebook, waar ze met ruim 101 miljoen likes de populairste persoon is, heeft de blonde Colombiaanse nog niets geschreven over haar vermeende zwangerschap.

Lees ook:Fischer Price gaat samenwerking met Shakira aan
Lees ook:Lieke van Lexmond krijgt een kindje!
Lees ook:WAT? Kinderen krijgen toegang tot Facebook???
Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?
Lees ook:Meesters en juffen van Nederland: hoe correct is uw spelling?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>