Lieke van Lexmond krijgt een zoontje!

Gisterenavond maakte Lieke tijdens Everbody Dance Now bekend dat ze zwanger is van een jongetje. Toen presentatrice Chantal Janzen naar het geslacht van Liekes baby vroeg, kleurde de vloer in de tv-studio blauw met daarop de tekst: ‘It’s a boy’. Wat leuk! Lieke maakte vorige maand haar zwangerschap bekend en ze is nu 17 weken ‘onderweg’.

Lees ook:Lieke van Lexmond bevallen van…hoe heet ie???
Lees ook:Jongste baby ooit uit ziekenhuis ontslagen
Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk
Lees ook:Lieke van Lexmond krijgt een kindje!
Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>