Ja hoor…vijfde (!) kind voor zangeres Anouk

Sommige mensen kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Die blijven kinderen baren. Daar is De Haagse zangeres Anouk een voorbeeld van. Zij maakte vandaag via haar Facebook pagina bekend dat ze zwanger is van haar vijfde kind. Anouk heeft al vier kinderen. Met Postmen-frontman Remon Stotijn kreeg ze twee zoons (Benjahmin Kingsley,18 april 2002 en Elijah Jeramiah,5 december 2003) en een dochter Phoenix Ray (3 juni 2005). Met rapper Unortodox kreeg ze een zoon (Jesiah Dox, 31 maart 2010). Haar vijfde kind wordt een jongetje.
De manager van Anouk heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat Anouk zwanger is en zei “Er worden geen uitspraken gedaan over wie de vader is, dat houden ze liever privĂ©.” Zou ze het zelf wel weten? We horen er binnenkort vast meer over!

Lees ook:Vijfde kind voor Heidi Klumin aantocht…
Lees ook:Na dochter nu ook een zoon voor Yvon Jaspers
Lees ook:Aanstaande ouders hebben duidelijke voorkeur geslacht baby
Lees ook:Amanda Krabbé krijgt VIJFDE kind!
Lees ook:9-jarige krijgt baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>