Vijfde kind voor Heidi Klumin aantocht…

Toe maar! Een vijfde kind! De 40-jarige Heidi Klum laat er geen gras over groeien. Ze  is voor de vijfde keer zwanger. De vader is ditmaal haar bodyguard, de 40-jarige Martin Kristen, zo meldt de Duitse krant Bild. Kristen en Klum zijn al ongeveer een jaar een stelletje. Naar verluidt wil Heidi de zwangerschap nog geheim houden, maar heeft haar fitnesstrainer het geheimpje verklapt. Klum heeft al vier kinderen bij twee andere mannen. Haar eerste drie kinderen kreeg ze met zanger Seal, waarna ze nog een koter kreeg met Flavio Briatore, voormalig teambaas van Benetton in de Formule 1.

Lees ook:Ja hoor…vijfde (!) kind voor zangeres Anouk
Lees ook:Derde kind voor Angela Schijf in aantocht!
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:K3 Kathleen blijft voor kinderen zingen en krijgt eigen programma
Lees ook:Tweede dochter voor Sabine Uitslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>