En zie hier dan eindelijk de baby van Fergie!

Wat een plaatje! We hebben er even op moeten wachten, maar hier is dan de eerste foto van Axl Jack Duhamel. “Day 1. Life is good”, schrijft papa Josh bij de foto op zijn Facebook. Fergie en Josh hebben de foto gepost omdat ze gek werden van de paparazzi voor hun deur, zo blijkt uit een ander bericht op de kersverse vaders’ Facebookpagina: ‘#paparazziyoucanlaeveourhousenow’.

Lees ook:Papa’s maken knuffelhormoon aan bij geboorte kind
Lees ook:Eerste beelden baby Barend
Lees ook:Vader Brad Pitt profiteert niet
Lees ook:Kijk nou: de kersverse baby van Nick (van Simon)
Lees ook:Vaders krijgen deel zwangerschapsverlof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>