Jan Smit speelde de rol van verloskundige met verve!

Wow wat gaaf: Jan Smit heeft zijn zoon Senn zelf mogen halen in het Waterlandziekenhuis in Purmerend, zo heeft hij Story verteld! Dat moet je maar durven! “Het blijkt een hele klus, zo’n bevalling. Ik heb veel bewondering voor Liza. Het was wederom geweldig, ik mocht Senn eruit halen door voorzichtig aan zijn hoofdje te trekken. Wat een ervaring. ” Dat kunnen wij moeders ons natuurlijk helemaal voorstellen! Mocht je dus ooit persdrang krijgen tijdens een concert van Jan Smit, weet je dat je hem kunt vragen de zaak even voor je op te lossen! Senn is het broertje van Jan en Liza’s 2-jarige dochter Emma. Liza heeft uit een vorige relatie ook nog dochter Fem.

Lees ook:Zoon voor Jan Smit en Liza Plat
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:Jan Smit wordt vader…
Lees ook:Moeders met Idols-allures…. Maar deze heeft gelijk! (filmpje!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>