Zwanger: Mirella van Markus en haar vriendin Claudia Vermeulen

Wat een leuk nieuws: Mirella van Markus (36) is zwanger. De presentatrice, onder meer bekend van het KRO-programma Goedemorgen Nederland, krijgt samen met haar vriendin een kind. Hoe liberaal wij hier in Nederland ook zijn: ik vind dit soort berichten toch altijd weer heel bijzonder! ‘Geboortenieuws’, twitterde de NTR, waar Markus sinds 2010 voor werkt. ‘NTR -presentatrice Mirella van Markus krijgt een kindje samen met haar vriendin. Mirella maakt een documentaire over het traject dat homostellen in ons land moeten afleggen om liefhebbende ouders te worden.’  Mirella vroeg haar vriendin Claudia Vermeulen twee jaar geleden ten huwelijk, maar de twee zijn nog niet getrouwd. Dat wordt dus een huwelijk met een dikke buik! Of een uitgestelde variant! Veel geluk namens Kinderspul!

Lees ook:Baby voor Rafaël van der Vaart en Sabia Engizek
Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk
Lees ook:Vaders en moeders geven even veel geld aan kinderen uit
Lees ook:Baby voor Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>