Zoon voor Jan Smit en Liza Plat

Hoera! Jan Smit is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Liza is bevallen van een jongetje en het mannetje heet Senn. “Vol trots kan ik jullie vertellen dat onze zoon SENN geboren is! Hij is nu al net zo knap als z’n Pa… ” twittert de dolblije zanger. Het ventje werd 8 dagen te vroeg geboren, baby Senn werd eigenlijk pas begin september verwacht. Jan en Liza hebben samen een dochter Emma (2). Liza heeft ook al een dochter uit een vorige relatie, Fem.

Lees ook:Jan Smit speelde de rol van verloskundige met verve!
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:Facebook verwijdert én staat foto pasgeboren baby weer toe
Lees ook:Baby Silas van Justin Timberlake in beeld…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>