Dochter voor Kim Kardashian en Kanye West!

Het is een meisje! Dat heeft Kim Kardashian zelf bekendgemaakt in haar realityshow. Ze bracht in Keeping Up With The Kardashians een bezoekje aan haar dokter (want natuurlijk moet ALLES op tv), die haar na een echo vertelde dat de kans 99 procent is dat de hoogzwangere realityster een meisje krijgt. “Ik vind het zo spannend dat ik een dochter krijg, wie wil dat nou niet?”, was Kims eerste reactie op de mededeling van de dokter. Daarin kan ik haar inderdaad alleen maar gelijk geven. Een dochter is geweldig! Kanye was niet bij de doktersafspraak aanwezig, maar volgens Kim zou hij extatisch zijn geweest.

Lees ook:North West heeft eigen walk-inn closet én stylist!
Lees ook:En dit is ze dan, North West, van Kanye en Kim!
Lees ook:Moeder twittert zich suf tijdens haar bevalling
Lees ook:Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???
Lees ook:Gepest kleutertje bijt van zich af!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>