Linda de Mol, Tanja Jess e.a. zetten hun kinderspullen te koop

Vandaag start Marktplaats een Pop-Up Twitter veiling, een unieke combinatie van een fysieke Pop-Up Store én een online veiling. Iedereen die op het punt staat om een baby- of kinderkamer in te richten, kan via Twitter de hele week meebieden op gebruikte en gerestylede kindermeubels en- accessoires. Daarnaast zijn alle spullen ook te zien in een speciaal ingerichte Pop-Up Store aan het Spui in Amsterdam, de eerste bakstenen winkel van Marktplaats. Tot het assortiment behoort naast op Marktplaats gevonden meubels, ook een flink aantal producten dat beschikbaar is gesteld door bekende Nederlanders. De veiling sluit op 23 mei om 19:00 uur. De opbrengst gaat volledig naar de Guusje Nederhorst Foundation, die zich inzet voor 31.000 kinderen die in Nederland in opvangcentra aan een nieuw leven werken.De Pop-Up Twitter veiling staat onder grote belangstelling van een flink aantal deelnemende BN’ers zoals Tanja Jess, Angela Schijf, Babette van Veen, Froukje de Both, Nicolette Kluijver, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Jelka van Houten, Nurlaila Karim en Dinand Woesthoff. Al deze bekende papa’s en mama’s hebben met liefde hun gebruikte babywaar gedoneerd voor de veiling. Froukje de Both: “Ik hoop echt dat heel Nederland gaat meebieden op al die leuke babyspullen. Ik vind het een fantastisch initiatief, waarmee we hopelijk veel aandacht krijgen voor al die kindjes die het nodig hebben. Ik weet zeker dat (toekomstige) ouders of verzorgers dubbel blij zullen zijn; zowel met hun aankoop als met de donatie voor de prachtige Guusje Nederhorst Foundation”.

#MPpopupveiling
Op donderdag 16 mei om 15:00 uur gaat de Twitter veiling van start. Vanaf dan kan iedereen via Twitter een week lang meebieden op zijn of haar favoriete commode of hobbelpaard. Ook via www.marktplaatspopupveiling.nl kunnen mensen hun bieding plaatsen en het laatste bod volgen. De meubels en accessoires die geveild worden, zijn verzameld bij verkopers op Marktplaats.nl door heel Nederland. Een stylingteam heeft de gebruikte spullen schoongemaakt en opgeknapt en hiermee trendy babykamers ingericht in verschillende stijlen. De vier kamers zijn ter inspiratie tot en met 22 mei te bezichtigen in de speciale Pop-Up Store aan de Spuistraat 281 in Amsterdam.

Feestelijke slotavond
De Twitter veiling sluit op donderdag 23 mei om 19:00 uur. Tijdens deze feestelijke slotavond wordt de opbrengst van de veiling bekend gemaakt door Johnny de Mol, ambassadeur van de Guusje Nederhorst Foundation. Uiteraard zijn de laatste biedingen en het eindbedrag ook via de website en Twitter te volgen.

Lees ook:Babette van Veen sprak nieuwste kinderboek Guusje Nederhorst in
Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:Derde boek én kinderproductenlijn Woezel en Pip op de markt
Lees ook:Zet nu de ouder kinder-winterspullen op Marktplaats!
Lees ook:Gave meubels voor kinderkamer van nieuwe merk Ukkepuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>