Tim Akkerman wil nog wel een vierde kind…

Jeetje zeg: dat lees je niet vaak: een jong iemand die blind op een groot gezin afstevent! In dit geval Tim Akkerman. De Direct-zanger is nog maar net vader geworden van zijn derde kindje of hij heeft het al over een vierde kind. Toe maar! Na dochter Lilla en zoon Denna, hebben ze net zoon Senne gekregen. Ga daar eerst maar eens van genieten!

Lees ook:Aanstaande ouders hebben duidelijke voorkeur geslacht baby
Lees ook:Drie kinderen leveren de allermeeste stress op
Lees ook:Na Bloem en Mensje bevalt Angela Schijf van Zus…
Lees ook:Het stralende middelpunt op je eigen uitnodiging
Lees ook:Derde kind voor Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>