Vurig gewenste dochter voor Gisele Bundchen

De wereld heeft er een celeb-baby bij! Want het Braziliaanse supermodel Gisele Bundchen (32) en haar man Tom Brady kregen gisteren een dochter, Vivian Brady. De twee hebben al een zoon van twee, Benjamin. Tom Brady, die American football speelt bij de New England Patriots, heeft al een zoon van vijf, John, uit zijn relatie met Bridget Moynahan. Onlangs bekende Gisele dat ze graag een dochter zou krijgen, maar dat ze – net als bij haar eerste zwangerschap – het geslacht van het kind niet wilde kennen voor de bevalling. Ze boft dus! Een meisje!

Lees ook:Gisele B√ľndchen: ‘borstvoeding moet verplicht worden’
Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Moeder twittert zich suf tijdens haar bevalling
Lees ook:Aanstaande ouders hebben duidelijke voorkeur geslacht baby
Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>