Beckhams tijdens Spelen druk bezig met verwekking vijfde kind

Nou, als je niet beter zou weten denk je dat de Beckhams van hun geloof maar door moeten blijven werpen… Ze zijn druk bezig met nummer vijf, zo gaan de geruchten. Chique ook hè, dat de hele wereld daar van op de hoogte wordt gebracht! Vorige maand gaf David Beckham aan graag meer kinderen te willen. Volgens Daily Star gaat zijn wens nog dit jaar in vervulling. Altijd handig, zo’n voorspellende krant. De voetballer en zijn vrouw Victoria zouden bezig zijn om een vijfde kindje te krijgen. ”Ze hebben altijd al vijf kinderen gewild, zodat hun gezin uit zeven bestaat. Dat is hun geluksgetal”, onthult een insider. ”Victoria en David zouden het leuk vinden als Victoria zwanger zou raken in Londen tijdens de Olympische Spelen.” De vier andere kinderen van het stel, Brooklyn (13), Romeo (9), Cruz (7) en Harper Seven (1) zijn allemaal in het buitenland verwekt. Victoria en David zouden allebei erg vaderlandslievend zijn en willen dan ook een baby die in hun thuisland Groot-Brittannië is verwekt. Zucht…

Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!
Lees ook:Kind voor Ellen DeGeneres en Portia de Rossi?
Lees ook:Kind David & Victoria Beckham straalt voor Burberry
Lees ook:Wij moeders…kunnen wat onze kids betreft best koningin worden!
Lees ook:Bevalling van zesling duurt vijf minuten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>