Harper Beckham stijlvolste celeb-baby van dit moment!

Je kunt je kinderen nog zo leuk aankleden, je kunt natuurlijk never nooit opboksen tegen de kinderen van celebs. Die kopen en kopen maar, richten eigen labels voor de kleintjes op en ze kijken niet op een merk meer of minder. Het is dan ook niet verrassend dat de kleine Harper Beckham is uitgeroepen tot meest stijlvolle celeb-baby van dit moment. Wat mij vooral opvalt is dat het kleine meisje er zoveel gezonder uitziet dan haar graatmagere moeder. Weinig stijlvol overigens…  Meer weten over de kledingstijl van dit meisje? Lees dan mee op dit blog!

Lees ook:Nog honderdvijftig jaar
Lees ook:Vurig gewenste dochter voor Gisele Bundchen
Lees ook:Nickelodeon op zwart om straatspeeldag te stimuleren
Lees ook:Gratis appels voor schoolgaande kinderen
Lees ook:Baby van nog geen drie ons en slechts 22 weken oud overleeft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>