Hilary Duff heeft navelstreng als aandenken bewaard

Hilary Duff (24) kan, tot afgrijzen van haar echtgenoot, geen afscheid nemen van de navelstreng van baby Luca, meldt De Telegraaf. Nou, dan kunnen Hilary en ik elkaar een hand geven. Ik heb ook nog een stukje gedroogde navelstreng van mijn dochter. Ik vond het zo mooi dat wij daar ‘aan elkaar vast zaten’… Emotioneel hè? En vies? Nou, helemaal niet hoor! Het is hartstikke opgedroogd en bovendien…ik hoef het toch niet te eten? Hebben jullie het ook bewaard?Hilary en haar man Mike Comrie (31) werden vorige maand de trotse ouders van een zoontje genaamd Luca Cruz. Het is het eerste kindje voor het gelukkige stel dat trouwde in de zomer van 2010. De 24-jarige Hilary is stapelgek op haar baby vertelt ze in het magazine. “Weet wat een mooi moment was? Toen ik de navelstreng losliet. Ik wilde ‘m houden, maar Mike vond dat een smerig idee”, zegt ze. “Daarom heb ik de navelstreng op een geheime plek bewaard.” Gelijk heeft ze!

Lees ook:Even kijken naar de baby van Hilary Duff
Lees ook:Extreem zware baby in Mexico geboren
Lees ook:Je kinderen centraal in een sieraad: Bella Luca!
Lees ook:Duitse kraamkliniek verwisselt twee baby’s
Lees ook:Honkbalspeler laat dochtertje met leukemie eerste bal gooien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>