Even kijken naar de baby van Hilary Duff

Altijd leuk: baby’s van celebs kijken! En dit keer bekoekeloeren we Luca, de baby van Hilary Duff. Nou, daar kunnen we kort en krachtig over zijn: WAT EEN PLAATJE! Hilary vindt het moederschap geen gemakkelijke baan, zo twittert ze. Nee, dat zullen we direct beamen: dat is het ook niet. Maar het is wel een hele leuke job, toch?

Lees ook:Hilary Duff heeft navelstreng als aandenken bewaard
Lees ook:Kinderen maken vrouwen beter in werk
Lees ook:Kinderen voor Kinderen: oude tijden herleven
Lees ook:Borstvoeding moet wijken voor werk
Lees ook:10% jeugd vindt leven zinloos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>