Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?

Beyoncé is volop bezig met het ontwerpen van positiemode. Haar eigen zwangerschap inspireert blijkbaar! En dat maakt het dus mogelijk om als je ooit nog eens zwanger bent, helemaal hip voor de dag te komen in een outfit van Beyoncé! De kleding voor zwangere vrouwen verschijnt onder het label House of Deréon van Beyoncé en haar moeder Tina.“Overal waar ik kijk zie ik kleding die prachtig staat bij zwangere vrouwen”, vertelt Beyoncé aan het blad Harper’s Bazaar. De zangeres, die nog steeds op torenhoge hakken loopt, geniet ook vijf maanden in haar zwangerschap nog van mode. “Het is zo leuk. Ik ben dol op het zoeken naar ontwerpen waarin ik me ondanks mijn zwangerschap edgy en sexy voel.”
Beyoncé, die zich op modegebied laat inspireren door Kate Moss, Victoria Beckham en Gisele Bündchen, tast diep in de buidel voor haar kleding. “Ik heb te veel geld uitgegeven aan online winkelen”, moet de zangeres bekennen. Ook haar baby komt niets tekort. Naar verluidt heeft Beyoncé al ruim een miljoen dollar uitgegeven aan haar ongeboren kind.

Bron: nu.nl

Lees ook:Werden we na onze bevalling allemaal maar zo slank als Kate Middleton
Lees ook:Victoria Beckham en Katie Holmes gaan de kinderkleding in!
Lees ook:Beyoncé geeft een miljoen euro uit aan ongeboren vrucht
Lees ook:Kledingkasten kinderen PUILEN uit!
Lees ook:Vurig gewenste dochter voor Gisele Bundchen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>