Beyoncé geeft een miljoen euro uit aan ongeboren vrucht

Het is oneerlijk verdeeld in de wereld.. Het ene kind heeft iets en het andere kind is er nog niet of er is al een miljoen aan uitgegeven. Beyoncé en Jay-Z hebben namelijk naar verluidt al meer dan 1 miljoen dollar uitgegeven aan hun ongeboren kind, aldus het Britse tijdschrift Now. 1 miljoen euro aan een foetus. Kunnen jullie je er iets bij voorstellen? IK NIET! “Beyoncé probeert zo goed mogelijk voor zichzelf en haar langverwachte baby te zorgen. Ze heeft een diëtist onder de arm genomen die een eetschema voor haar moet uitstippelen, ze wil enkel nog organisch voedsel eten. Ze krijgt ook dagelijks een massage en ze geeft een fortuin uit aan lotions die striemen moeten voorkomen. Ze hebben Beyoncé verteld dat ze nu beter voor zichzelf moet zorgen dan ooit tevoren, en Jay-Z zorgt er dan ook voor dat zijn vrouwtje niets tekort komt”, aldus de bron aan Now.

Lees ook:Volgende keer zwanger in een outfit van Beyoncé?
Lees ook:Geef kinderkleding een nieuw leven voor SOS Kinderdorpen
Lees ook:Nederlandse tienermeiden blij met lijf
Lees ook:Een miljoen euro voor medicijnenstudie kinderen
Lees ook:We willen allemaal de beste moeder zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>