Zoon Seb voor Barbara Barend

Barbara Barend is gisteren bevallen van een zoon. Het mannetje heet Sebastiaan Bram Barend, met als roepnaam Seb, zo liet Frits Barend donderdagavond weten aan RTL Boulevard. Leuk! Leuke naam ook. Volgens Frits was de bevalling erg zwaar. “Maar alles is goed verlopen. Het is geen keizersnede geworden.” Alles gaat goed met moeder en zoon.Barbara Barend is sinds september getrouwd met haar vriendin Alette en stond zwanger voor het altaar. Het echtpaar is meer dan vier jaar samen.

Nou Barbara, Alette en Seb; heel veel geluk met z’n drietjes!

Lees ook:Eerste beelden baby Barend
Lees ook:Barbara Barend wordt alweer moeder!
Lees ook:Zwanger: Mirella van Markus en haar vriendin Claudia Vermeulen
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:Dochter voor Wendy van Dijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>