Middelste kind Victoria en David Beckham op lijst best geklede mannen

En we gaan vandaag nog even door met berichten over kinderen van voetballers: De achtjarige Romeo Beckham, zoontje van David en Victoria staat op een Britse lijst van bestgeklede mannen. Tja, wat wil je met zulke ouders! De middelste zoon van de Beckham’s, die al over een eigen kledinglijn beschikt, staat op nummer 26 in het top 50- lijstje van best geklede mannen van 2011, geselecteerd door GQ men’s magazine. Hij staat net onder papa David. Kenners spreken van een toekomstige celeb-figuur omdat hij graag experimenteert met kleding. Zijn stijl is uniek en apart. Inderdaad…daar valt helemaal niets op af te dingen!Op nummer 1 staat acteur Aaron Johnson. Prins Harry die er ‘goed uitziet omdat het hem niets kan schelen’ staat op nummer 5, terwijl broer William pas op de 27ste plaats eindigt. Acteur Mel Gibson krijgt de titel van ‘slechtst geklede man’ mee.

Lees ook:www.vanvilt.nl; voor unieke geboortedekens (van vilt!)
Lees ook:17 maanden en nu al een van de best geklede Britse mannen…
Lees ook:Beckhams tijdens Spelen druk bezig met verwekking vijfde kind
Lees ook:Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittanniƫ
Lees ook:Vierde Baby Beckham op komst; Victoria zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>