Dochter Georgina Verbaan heet Odilia Lilibet

Het hoort er een beetje bij, als je ster bent je kinderen een aparte naam te geven. Het zal wel inherent zijn aan het artistieke denk ik… Hoe dan ook, vorige week donderdag zijn Georgina Verbaan en Rob van de Wouw van een dochter bevallen en ze heet dus Odilia Lilibet. Dat is weer eens wat anders dan Floor of Lotte. Van harte hoor! Dat ze maar op mag groeien tot een prachtig meisje. Foto zien? Dat kan hier.

Lees ook:Dochtertje Trijntje Oosterhuis heet Maƫl Joni Ronde
Lees ook:Dochter voor Nikki Plessen
Lees ook:Tooske en Bastiaan bevallen van baby Leentje
Lees ook:Wendy van Dijks dochtertje heet…Lizzy!
Lees ook:Bevalling op parkeerterrein ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>