Dochter Sammie voor Katja en Thijs

Katja en Thijs Römer hebben een dochter! Het kleine meisje luistert naar de prachtige naam Sammie en is kerngezonde. Grappig dat je je in je hoofd dan toch meteen een voorstelling maakt van een baby met een bos krullen! Sammie kwam donderdagochtend in een ziekenhuis ter wereld. Afgelopen week verscheen in Linda een onthulende reportage met een hoogzwangere Katja. Ze liet weten zich heerlijk te voelen en eigelijk nergens last van te hebben. Zij wel… Nou, nu is het genieten van de kleine meid. Van harte hoor! Katja en Thijs trouwende in 2006 nadat ze elkaar leerden kennen op de set van ‘Medea’.

Lees ook:Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden maken juwelen voor ouder en kind
Lees ook:Nieuwe Linda. over meisjes die niet meisjesachtig zijn
Lees ook:Als het maar glimt: hoe mijn dochter en ik ruzie kregen om een telefoon
Lees ook:[email protected], bewegingsprogramma voor kinderen met reuma
Lees ook:Kinderen funest voor je relatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>