Welk kind hoort bij welke celebrity?

Leuk! Leuk! Leuk! Ik hou ervan! Op MSN Lifestyle staat vandaag een quiz waar je kunt raden welke kinderen door welke celebs op de wereld zijn gezet! Er zitten een paar overduidelijke en een paar lastige bij. En één ventje bewijst dat een mooie moeder geen garantie is voor een mooi kind. Overigens wel een grappig kind…

Lees ook:Bij kleinenfijn.nl de leukste ‘oranje/voetbal-items’ scoren
Lees ook:Saartje kindersierraden; gewoon heel leuk!
Lees ook:Doe de Frozen-quiz met je kinderen!
Lees ook:Behoefte aan een mooie baby?
Lees ook:Voice Kids: waarom draait de jury niet voor Beau?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>