Eerste foto baby van clown Bassie

Na de berichten van gisteren dat een 31-jarige vrouw zwanger zou zijn van Clown Bassie, was het een kwestie van afwachten tot de eerste fraaie foto's via internet verspreid zouden worden. Ik vond het eigenlijk nog lang duren… Want net, pas even voor 10.00 uur, ontving ik van een vriend deze waanzinnige eerste afbeelding van de baby van Bassie. Uit de koker van Dumpert. Is ie leuk?

Lees ook:Baby van Bassie blijkt reclamestunt van Ohra
Lees ook:Bassie van Adriaan komt met eigen show op tv
Lees ook:Kruidvat lijkt hét shopadres voor armlastige Sint te worden
Lees ook:Kruidvat lijkt héy shopadres voor armlastige Sint te worden
Lees ook:Een van de leukst lachende baby’s ooit! (FILMPJE!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>