Kinderen Beckham bellen met nieuwste iPhone

Nog ruim een maand en dan wordt onze oudste 7. Wat nu weer te kopen? Hij heeft alles al! We hebben ons zo lang mogelijk proberen te  verzetten tegen specomputers, maar we vrezen dat we dit jaar overstag moeten gaan. Als we vragen wat hij voor zijn verjaardag wil is 'een Nintendo DS' zijn antwoord. Waanzinnig duur natuurlijk, dus we combineren zijn cadeau met alle opa's en oma's en broers en zussen. Bij Brooklyn Beckham gaat dat anders. Dit kind krijgt gewoon een iPhone om zijn contacten te onderhouden. Waanzinnig natuurlijk…

Waar kan je nu beter mee bellen dan met een hypermoderne I-Phone van 269 pond, moet David gedacht hebben. 
Een bron aan The Sun; "David en Victoria weten dat Brooklyn wat jong is voor een mobieltje. Maar ze vonden het wel een prettig idee dat hij ze kon bellen als hij ze nodig heeft. Brooklyn houdt erg van gadgets en computers." 

Lees ook:Vrouw zwanger geworden door iPhone
Lees ook:Beckhams tijdens Spelen druk bezig met verwekking vijfde kind
Lees ook:Houd kinderen in de gaten met de kleutermobiel
Lees ook:EHBO Kids: iPhone app leert kinderen eerst hulp bij ongelukken
Lees ook:De eerste app in Nederland voor het regelen van je oppas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>