Prinsessenbaby geboren: zusje voor Amalia en Alexia

En dit is 'r dan: onze allernieuwste prinsessenbaby! De naam is uiteraard nog een groot geheim. Het 'waarom' daarvan is mij niet geheel duidelijk. Werkt het bij de koninklijke familie dan niet zo dat ze -zet als wij doen- al maanden van tevoren de namen hebben bedacht? Dat kan toch direct al verteld worden? Maar ja, op deze manier hebben we nog wel wat om te raden. Mijn gok dat het een jongetje zou zijn was fout. Aan de naam ga ik me niet eens wagen. Maar wie er behoefte aan heeft, mag hieronder een poging doen. 

Lees ook:Op één dag, in één plaats twee baby’s met zelfde voor- en achternaam geboren
Lees ook:De baby die Harry Potter speelde kreeg 45 euro!
Lees ook:Rocking Names voor Rocking Kids!
Lees ook:Papa laat baby met gigantische slang spelen
Lees ook:Russische baby vernoemd naar Guus Hiddink

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Prinsessenbaby geboren: zusje voor Amalia en Alexia

 1. Eline

  Ik vind het erg leuk!! Ik spaar alles van het koninklijk huis. Ja, welke naam?? Misschien wel weer met een A. Adonia>>Annastacia>>?
  misschien ..ik ben benieuwd

    /   Reply  / 
 2. Lies

  Ik denk Ariane.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>