Maxima’s bevalling is begonnen

De hoogzwangere prinses Máxima is dinsdagmiddag om kwart voor vier opgenomen in het ziekenhuis Bronovo in Den Haag in afwachting van de geboorte van haar derde kind. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst laten weten. We kunnen er dus vanuit gaan dat we binnen enkele uren te horen krijgen dat het koningshuis is uitgebreid met een derde kind voor Maxima en Willem-Alexander. Ik gok op een jongetje. En de naam? Pfff… Misschien wel gewoon Willem. Prins Willem. We zullen het zien en horen.

Lees ook:Bedankje voor felicitaties en medeleven met prinses Ariane
Lees ook:Derde prinsenkind
Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Naam dochter Willem-Alexander & Maxima bekend
Lees ook:K3 lanceert nieuwe single met oranje randje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>